Het is algemeen bekend dat het genereren van omzet bij bestaande klanten eenvoudiger is dan bij nieuwe klanten. Ook is algemeen bekend dat referenties gelden als een belangrijk instrument bij verkoop. Waarom gebruikt u deze kennis niet om meer omzet uit uw relatienetwerk te halen ?

In de Europese Unie is ongeveer twintig procent van de beroepsbevolking in dienst van groepen bedrijven, zoals multinationals en groepen met vestigingen in meerdere landen. Als uw doelgroep bestaat uit grote ondernemingen, dan is het zeer waarschijnlijk dat u al werkt met leden van een groep.

Voor efficiënt accountmanagement is informatie van essentieel belang. Axyla beschikt over informatie hoe de belangrijkste groepen bedrijven zijn samengesteld en de expertise om dergelijke informatie in uw voordeel te benutten. Gebruik uw huidige relaties als een solide basis om meer zaken te doen met andere leden van een groep. Ken uw huidige positie in een groep en u weet of u uw positie binnen een groep verder kunt verbeteren.

Als multinationals of internationale groepen behoren tot uw doelgroep kan Axyla u inzicht verschaffen in deze markten. Axyla beschikt over informatie hoe groepen van ondernemingen in Europa zijn samengesteld. Niet alleen groepen met een Europese oorsprong, maar ook groepen van buiten Europa.

De informatie van Axyla stelt u in staat om het marktpotentieel en uw marktpenetratie vast te stellen en uw penetratiegraad binnen groepen te vergroten.